tiistai 10. heinäkuuta 2012

only wildhorses in prairie have heart that could never be tamed


Tylsän, sateisen päivän kunniaks mä päätin tuunata kirpparilta 2eurolla ostetuista marc o'polon leveälahkeisista farkuista sortsit. Mun mielestä noista tuli ihan jees mun ekoiks itse tehdyiksi sortseiksi ja innostuin hiukan enemmänkin rikkomaan niitä :D Tuunasin kans joskus vuos sitten h&m:stä ostetusta guns n roses paidasta tollasen tosi ''jänskän'' topin. Se nyt ei oikeen onnistunut mut eihän kaiken aina tarvi olla ihan niin justiinsa!

                                                                                     Sanokaa moi mun tuimalle inkkarikamulle!

Mä niiin tykkään tosta mun käsikorusta jonka ostin joskus aikaa sitten Tampereen Vapriikista, jossa oli silloin ihan sairaan hyvä (ja surullinen) intiaaninäyttely. Tykkäsin niin paljon ja menisin heti uudestaan jos se vaan tulis taas tänne Suomeen! Koru makso 30e mut sen pitäis olla ihan oikeiden Amerikan alkuperäisasukkaiden käsin tekemä. En tiedä onko totta, mutta tolleen mulle sanottiin ja oishan se kiva jos näin olis :)

10 kommenttia:

 1. Hei miten teit noihin farkkusortseihin noi kulutukset? :) Veditkö tyyliin jollakin raastinraudalla? :D Aika hyvä muuten toi, et jos löytää kirpparilta halvalla just vaik jotkut leveelahkeiset farkut (joita ei tulis täysmittasena käytettyy), ni nehä voi vaikka kuinka hyvin leikata sortseiks. En oo tullu ajatelleeks tota. :) Mäkin suikaloin tos jonkun aikaa sitten yhen Monkin valkosen perustopin ja tuli mun mielestä aika kiva! Toi sunkin onnistu musta tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kulutukset mä väsäsin ratkojalla. Ajattelin just ekaks että mä käyttäisin just tota raastinta, mikä siinä mulla oli vieressä kans, mut musta se oli paljon vaikeempaa niin päädyin sitte lopulta tohon ratkojaan:D Joo se on mustakin just tosi hyvä ja halpa tapa tehä just sellaset sortsit kun ite haluu! Oivitsi se on varmaa tosi kiva!! No voi kiitos!:) kyl siinä mun kädenjälki viel näkyy jos läheltä katsoo mut mitäs pienistä ;)

   Poista
 2. et varmaa oo noi kaunis! katoin pikkukuvasta että oot netistä jonku mallin kuvan ottanu mut hämmennyin suuresti :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eeiii älä nyt ihan niin paljon hämmenny! :DD mut kiitos paljon kaima:)

   Poista
 3. Vähä kiva just toi paita ! o: (:

  VastaaPoista
 4. voi eii, oot iha ku joku malli! ja tost paidastaha tuli ihan älyttömän kiva :)

  http://sayyeah-mmimosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi oot nätti, upee tää sun blogi :) ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

  VastaaPoista