perjantai 24. helmikuuta 2012

haudihau and wazzup

En oo tätä blogiakaan vähään aikaan päivittäny, mut on ollu niin paljon muuta tekemistä ja oon ollu myös niin laiska ottamaan kuvia. :D

Muttajoo täs on tapahtunu paljon kaikkee, mistä yks isoin juttu on ehkä se kun saatiin koulussa tietää, että eräs tyttö meidän koulusta oli jäänyt junan alle. Se kyllä oikeesti järkytti ihan kaikkia! Muistotilaisuudessa kuulemma joku oli pyörtynytkin. Elämä tosiaan voi päättyä ihan koska vaan joten sitä pitää osata myös arvostaa.

Täytin myös muuten maanantaina 17 jeejee!:D Ja me saatiin myös Jasminen kanssa kiva idea että mentäis lumilautailu opetukseen. (Oikeestaan Jasmine innosti mut siihen:D) Oon joskus ala-asteella viimeks laskenu laudalla, joten saa nyt nähdä miten se tulee onnistumaan. Luultavasti sitten ens talvena vedettäis Jasminen kans täydelliset frontside olliet.;) Me rinteiden kauhut! (hyvässä tai pahassa..) Mutta tässä sitten vähän kuvaaa mun uusista hiuksista jeejee:

Oli ihan pakko laittaa mun siskon uudesta roborovskista tännekki tällänen söpöilykuva! Ja voieeeii miten pieni se voi olla, ihan superpallon kokonen! Ja niiiiin söpö!
Ja missä se kevät viipyy? En tykkää kun tuolla ulkona vaan sataa vettä tai räntää ja kohta seki muuttuu loskaks... En tykkää enää kattoa mun ikkunasta edes ulos! hyi, kesä tänne nyt tai heti!

Ja voiettä oli piristys kirjautua tänne ja huomata että mulle on tullut kaks uutta lukijaa, kiitos♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti