torstai 15. joulukuuta 2011

ich liebe dich ♥

Hejpådig! Tänään mulla oli kamera mukana koulussa ja siinä sitten Roosan kanssa otettiin muutamia kuvia. :D Koulun jälkeen menin Emilian, Hennan, Sannan, Jasminen, Saran ja Lauran kans raxiin syömään, kun Emilia lähtee sunnuntaina takas Itävaltaan. Tulee ihan hirvee ikävä ku on jo ehtiny niin hyvin tutustumaan ja ystävystymään Emppuun. :( Mut ens kesänä toivottavasti nähtäis taas kun Emilia tulee käymään Suomessa! :) Milleen aika voi mennä niin nopeesti? Mut meillä oli taas tosi hauskaa ja kuviaki tuli otettuu aika paljon! :D

Ekat kuvat on noita mun ja Roosan ottamia ja kuten huomaa, meidän koulun käytävät ei todellakaan oo yhtään tylsän näkösiä. :) Ja kannattaa muuten käydä tsekkaamassa Roosan blogi TÄSTÄ ;)

Käytiin muuten myös sunnuntaina Roosan, Adan ja Alisan kans uuden uimahallin kuntosalilla kasvattamassa habaa ja sen jälkeen porealtaaseen rentoutumaan! Ja lopuks tosiurheilijathan käy mäkissä, eiks vaan? ;) Tän viikon sunnuntaina uusiks sitte ja kamera tietenki mukana! :D Oon myös ajatellu et vois oikeesti alottaa käymään salilla ja hankkii sen salikortinki. :)

Mut nyt meitsi menee lukemaan enkun sanareihin. baibai! :)

2 kommenttia: